Rr. Zhuj Selmani nr 15, Pejë, Kosovë
+383 49 117 917

Aldex Group mendon për ju

Për shtëpinë e ëndrave tuaja,Aldex Group do e bëj realitet. Banesë 104.71m2 e cila përfshinë dy dhoma të fjetjes,qëndrimi ditor,ballkoni dhe depo të cilat japin ndjenjën e rahatisë për të gjithë. Aldex Siparantum Residence është ndërtuar në lagjën Sahat Kulla (ish Puhovc) në Pejë.Hapsira është fryma e artit. Arsyje ideale që të bëheni pronarë i kësaj banese.