Rr. Zhuj Selmani nr 15, Pejë, Kosovë
+383 49 117 917

Aldex Siparantum Residence

Jeni perfekt në kohë…Aldex Constroction do e bëj këtë ënderr realitet për ju. Banesë 132.10m2 e cila përfshinë tri dhoma të fjetjes,qëndrimi ditor,ballkoni dhe depo të cilat japin ndjenjën e rahatisë për të gjithë.Hapsira e brenshme të sjellë komoditet dhe ndejsinë e shtepisë me arkitekturë profesionale dhe moderne.Aldex Group mendon për ju.