Rr. Zhuj Selmani nr 15, Pejë, Kosovë
+383 49 117 917

BANESA TË REJA

Bëhu me banesë të re në objektin e ri të punuar nga Aldex Group në Pejë.Në ndërtim e sipër me cilësi të lartë dhe me arkitekturë të planifikuar deri në detajin më të vogël. Ju ofruar komoditet në shtëpi edhe ju garantojmë hapsirë të mjaftueshme në të .Banesa që gjithmonë keni dashur.Brenda apartamenteve tona ku do kenë pamje të mahnitshme .