Rr. Zhuj Selmani nr 15, Pejë, Kosovë
+383 49 117 917

Banesë me arkitekturë profesionale dhe moderne

Në Aldex Siparantum Residence në Pejë tani të gjitha kushtet e një jete komode do i shijoni, me hapësira te duhura në të gjitha dhomat e saj. Banesë me cilësi të lartë e cila është e përshtatshme për familjen tuaj me tre dhoma gjumi.Eksperienca bënë diferencën, në projektimin si dhe në plotësimin e të gjithave kushteve me arkitekturë profesionale dhe moderne.