Rr. Zhuj Selmani nr 15, Pejë, Kosovë
+383 49 117 917

Bëhu me banesë të re

 Aldex Group ju lehtëson zgjedhjen tuaj, për një investim afatgjatë të banesës suaj që gjithmonë keni ëndërruar. Me padyshim atë do e gjeni tek kompleksi Aldex Siparantum Residence i cili është ndërtuar në lagjën Sahat Kulla (ish Puhovc) në Pejë.Eksperienca bënë diferencën, në projektimin si dhe në plotësimin e të gjithave kushteve me arkitekturë profesionale dhe moderne. Banesa e re ka lezet.