Rr. Zhuj Selmani nr 15, Pejë, Kosovë
+383 49 117 917

Dysheme për terasë “Rodano”

Pranëvera erdh nga dera.Dielli po rrezaton…Si me e shiju këtë kohë që e kemi pritur pa durim?Oborrin me e rregullu po duhemi me kompletu shpijën me ni super tarasë që me e knaq shpirtin me kafën e mëngjesit dhe me freskine e mbasdites me një lemonad të ftoftë . Vetem edhe shoqnija dhe familja është një telefonatë larg për një jetë perfekte me plot shije. Dyshemen me bo me pllaka Rodano edhe ecem…ahhhhh lezetttt.