Rr. Zhuj Selmani nr 15, Pejë, Kosovë
+383 49 117 917

Experienca jonë bën diferencën.

Aldex Group dëshiron t’ju krijoj mundësinë që ju të keni shtëpinë me komoditet maksimal dhe ambien perfekt për të jetuar.Ju do të gjeni banesën e ëndërrave, në Aldex Siparantum Residence në Pejë. Të gjitha kushtet e një jete komode do i shijoni, me hapësira te duhura në të gjitha dhomat e saj, madje edhe një freski duke pasur ballkon të jashtëm. Në 90.762 metra katror ju ofrohen, të gjitha kushtet ideale. Experienca jonë bën diferencën.