Rr. Zhuj Selmani nr 15, Pejë, Kosovë
+383 49 117 917

Rahati për të gjithë

Aldex Group ju lehtëson zgjedhjen tuaj, për një investim afatgjatë të banesës suaj që gjithmonë keni ëndërruar. Me padyshim atë do e gjeni tek kompleksi Aldex Siparantum Residence i cili është ndërtuar në lagjën Sahat Kulla (ish Puhovc) në Pejë.Banesë 115 m2 e cila përfshinë tri dhoma të fjetjes,qëndrimi ditor,ballkoni dhe depo të cilat japin ndjenjën e rahatisë për të gjithë.Projektimin si dhe në plotësimin e të gjithave kushteve me arkitekturë profesionale dhe moderne.