Rr. Zhuj Selmani nr 15, Pejë, Kosovë
+383 49 117 917

Shtëpija e ëndrrave

Keni kërkuar që një kohë të gjatë hapësirën e ëndrave për familjen tuaj?

Jeni perfekt në kohë…Aldex Constroction do e bëj këtë ënderr realitet për ju. Banesë 132.10m2 e cila përfshinë tri dhoma të fjetjes,qëndrimi ditor,ballkoni dhe depo të cilat japin ndjenjën e rahatisë për të gjithë.Hapsira e brenshme të sjellë komoditet dhe ndejsinë e shtepisë me arkitekturë profesionale dhe moderne.