KUSH JEMI NE?

Kompania Aldex u themelua nga Ali Çeku në fund të viteve 80-ta, në Pejë.
Në vitet e para kompania Aldex kryesisht merrej me shiteblerjen e
produkteve të ndryshme, si: veshëmbathje, teknikë e bardhë dhe material ndërtimor.

Gjatë viteve 90-ta kompania Aldex filloi me shitjen dhe distribuimin e produkteve nga qeramika, porcelani, graniti, elementet sanitare, produkte krysisht të importuara nga Italia, Greqia dhe Spanja.

Gjatë viteve `94-`95 kompania Aldex distribuonte me dy pika të shitjes së qeramikës dhe një pikë shitje të materialit ndërtimor që të dyja në qytetin e Pejës.

Aldex Group zgjeron biznesin duke filluar me ndërtimin e kompleksit afaristo banesor lagjen Emshir të Prishtinës të përbërë nga dy blloqe me sipërfaqe prej 24600m2.

Kompania jonë është po ashtu importuese e disa materilave përfundimtere siç janë: qeramika, elementet sanitare, graniti, mermeri dhe parketi kjo ju ofron klientëve të bëjnë zgjedhjen e duhur pranë show roomit tonë tek Aldex Qeramika në Pejë.

Eksperienca

Eksperienca dhe kërkesa e vazhdueshme e klientëve bëri që ne të fillojmë të ndërtojmë edhe në qytetin e Pejës.

CILËSIA

Me theks të veçantë mund të flasim për materialet ndërtimore të cilat kalojnë në kontrolla të një pas njëshme deri tek zbatimi në
objekt

PARTNERËT

NA KONTAKTONI

Adresa:
Rr. Zhuj Selmani nr 15,
Pejë, 3000,
Kosovë

Telefoni: 377 45 505 006

Email: info@aldex-ks.com

Na ndiqni