Zbritje për sezonën e verës , ofert e limituar - nxitoni .

Projektet e fundit

All Projects
Eksterier
Interier
 • Kitchen And Living Room
  anemptytextlline
 • House Under The Palms
  anemptytextlline
 • Green School
  anemptytextlline
 • House of Cards
  anemptytextlline
 • Pool In Luxury Neighbourhood
  anemptytextlline
 • Villa Rustica Renovation
  anemptytextlline
 • Green House
  anemptytextlline
 • Contemporary Villa
  anemptytextlline

Kush jemi ne

aldex lokali

ALDEX – Me traditë të lartë

Ngulitur në kulturën tonë të punës së vështirë, ndershmëri, dhe për të gjetur punën e bërë mirë, historia jonë tregon jo vetëm sa për të kaluarën tonë, por edhe kjo e bën të pranishëm tonë. Në vitet e para kompania Aldex kryesisht merrej me shiteblerjen e  produkteve të  ndryshme.

Me sologan “Krijimi i një të ardhme të qëndrueshme” ne jemi duke u përpjekur për të ndërtuar një shtëpi ëndërr për klientët.

Untitled-3

FALAS KONSULTIME

Nëse jeni konfuze? Mos u shqetësoni. Ne ofrojmë konsultime falas për t’ju ndihmuar të merni një vendim më të mirë dhe cilësi që ju meritoni.

Produktet

Filter - All
Pllaka për Kuzhina
 • Sander
  anemptytextlline
 • Pointed Trowel
  anemptytextlline
 • Striato
  anemptytextlline

Pse të na zgjidhni

Ne Jemi Kreativ

Si një lider në industrinë tonë, ne kemi punuar gjithmonë për të zhvilluar teknologji të përparuar dhe metoda të reja.

Sinqertë Dhe t`Besueshëm

Ekipet tona të ekspertëve janë zgjedhur në mënyrë specifike për çdo klient, dhe ata janë të trajnuar, duke përdorur zgjuarsi për të zgjidhur problemet në mënyrë kreative.

Angazhim Cilësor

Ne le punën tonë të cilësisë dhe angazhimin për kënaqësinë e konsumatorit jetë slogani ynë.

Ne Jemi Gjithmonë Në Përmirësim e`Sipër

Ne përpiqemi për të përmbushur nevojat e klientëve sot pa rrezikuar nevojat e klientëve nesër.

Lajmet e fundit

.

17/09/2016

Dëshmi

Unë kam qenë i kënaqur me shërbimet e ofruara nga Aldex qeramika . Shhërbimi i tyre ndaj meje  ka qenë i mrekullueshme! Janë tregur të kujdesshëm gjatë parashtrimit të kërkesave  .

Aldex qeramika si kompani përmban vlera të larta ne fushën e qeramikes dhe sanitaris . Ku përvoja e tyre shumëvjeqare shpreh profesionalizmin e përfituar  me vite .

www.atHOME-ks.com

Partnerët

 • aksu armatur
 • aparici
 • codicer95
 • domino
 • idevit
 • rondine
 • jub
 • arkit mobel
 • eco
 • navarti groupo
 • ceracasa
 • impronta