Aldex Qeramika
Aldex Sanitari
Aldex Construction
Aldex Stone
Gjallëroni jetën tuaj

Përmirësoni të ardhmen tuaj

Dizajn

Arkitekturë komplekse, projektuar nga arkitekt

Planifikim

Ne ju ofrojmë dizajne të pakrahasueshme

Analiza

Zgjidhni stilin, ne e plotësojmë me dosjen tuaj

Mbeshtetje

Lërini përshtypjen tuaj me një dizajn

Qendroni besnikë ndaj shijes tuaj, sepse asgjë që ju pëlqen vërtet nuk është kurrë jashtë modës.

Ndërtoni hapësirën tuaj

Dizajni i brendshëm është më shumë sesa thjesht planifikimi i dizajnit funksional të hapësirës suaj. Zgjidhni një pamje që pasqyron personalitetin tuaj për të krijuar dhoma të brendshme në të cilat ju pëlqen të jetoni.

PRODUKTET E PARAQITURA

Sanitaria

Magnet WC nga Ramon Soler

mikser i integruar me një levë për higjienën intime, zëvendësues i bidetit, ujit të nxehtë dhe të ftohtë me sistem mbylljeje automatike të dyfishtë me magnet të patentuar me kokë dushi metalike me rezistencë të lartë dhe të kromuar Diamond Finish

Magnet WC nga Ramon Soler

mikser i integruar me një levë për higjienën intime, zëvendësues i bidetit, ujit të nxehtë dhe të ftohtë me sistem mbylljeje automatike të dyfishtë me magnet të patentuar me kokë dushi metalike me rezistencë të lartë dhe të kromuar Diamond Finish

Kitchen Magnet

Rubineti i lavamanit me një levë 535 mm të lartë, një dizajn i stilizuar, me një grykë të rrotullueshme 360º, silikon i zi i lëvizshëm dhe fleksibël, përfshin një sistem magnetik inovativ, i cili e lejon atë të kthehet në pozicionin e tij origjinal, me një sistem të patentuar kundër korrozionit, saten Përfundim bakri me rezistencë të lartë për shkak të trajtimit të tij PVD

Galaxy Blue

Kjo seri është një shpërthim elegant i ngjyrave. Është frymëzuar nga formimi i kuarcit, në nuanca të ndryshme ngjyrash dhe thellësie. Padyshim një produkt që tërheq vëmendjen, duke nxjerrë dinamizëm dhe forcë kudo që vendoset.

EuroTravertine

Guri natyral EuroTravertine në pamje të gërryer ose të gërryer të diapazonit të lehtë mesatar dhe të errët. Ka veti të jashtëzakonshme për aplikim të brendshëm dhe të jashtëm edhe në kushtet më ekstreme të motit.