Rr. Zhuj Selmani nr 15, Pejë, Kosovë
+383 49 117 917

Aldex Canyon Residence

Është I përbëre nga dy llamella të vequara,
Llamella A 27 njësi banesore,
Llamella B 42 njësi banesore.

Bodrum që ka hapsirë të mjaftueshme për parkim dhe për depo.
Sutereni me njësi banesore
Përdhesa lokale + njësi banesore
Kati I-IV njësi banesore

Me theks të veqantë mund të flasim për materialet ndërtimore të cilat kalojn në kontrolla të një pas njëshme deri tek zbatimi në objekt.
Kompania jonë është po ashtu importuese e disa materilave përfundimatere siq janë:
Keramika, Elementet sanitare, Graniti, Mermeri dhe Parketi.
Kjo ju ofron klientëve të bëjnë zgjedhjen e duhur pranë showroomit tonë tek Aldex Qeramika ne Pejë.

Pllakat e qeramikes dhe porcelanit nga prodhuesit spanjoll dhe Italian, kurse dritaret janë produkt Gjerman
Fasada e objektit do jetë e izoluar me stiropor 10 cm dhe pjesa tjeter e veshur me fasad kualitative ventiluese.

“Eksperienca bën diferencen”